Bestel u container met €10 korting - Actiecode = LENTE2024

Veelgestelde vragen

Bij elk type container kan u onderaan op de pagina zien wat er wel en niet toegelaten is. Gevaarlijke stoffen (olie, asbest, rubber, chemicaliën, kuisproducten,klein gevaarlijk afval,…) zijn te allen tijde verboden.

Alle containers mogen PLAT vol geladen worden. Indien hoger geladen zijn wij genoodzaakt hier extra kosten voor aan te rekenen. Bij grond of steenpuin max 12 ton laden.

Wij hanteren een minimum termijn van 2 werkdagen. Bv maandag bestellen, woensdag ten vroegste leveren. Als het noodzakelijk is om een container te bestellen sneller dan 2 dagen, gelieve dan telefonisch contact (0471 89 63 26) op te nemen naar de mogelijkheden.

7 dagen inclusief is voorzien in de prijs. en wordt niet automatisch opgehaald  Na 7 dagen komt er een meerkost van 2,5 €/dag incl. BTW de container dient steeds telefonisch of per mail afgemeld worden . 

Bij de eerste keer van een bestelling dient u steeds via de webshop te bestellen. Voor extra bestellingen kan u steeds telefonisch of per mail contacteren. Let wel op particulieren dienen steeds te betalen voor of bij levering. 

Indien de container op de openbare weg geplaatst moet worden, hebt u als klant de plicht dit aan te vragen bij het lokale bestuur. U doet hiervan aangifte en plaatst vervolgens borden voor parkeerverbod. Deze zijn meestal ook beschikbaar via het lokale bestuur. Wij vragen graag een minimum van 10m plaats voor het afzetten van de container.

 

Let op! Afhankelijk van de woonplaats duurt een aanvraag enkele dagen bij het lokale bestuur. Onze containers zijn voorzien van verkeersbord D1, reflectoren en knipperlicht.

Ja dat kan. Maar uw oprit moet toegankelijk zijn voor vrachtvervoer en alle schade die veroorzaakt wordt is steeds verantwoordelijk voor de klant.